Oglašujte svoja vozila 120 dni brezplačno
Brezplačna registracija računa
Brezplačno oglaševanje na AvtoStar portalih.
Obiskovalci bodo prejemali vaše oglase na svoj e-naslov.
Enostavna ter hitra objava vašega oglasa.
Večja izpostavitev vaših oglasov tudi po drugih državah.
Zakaj Avtostar?
V naslednjih odstavkih vam bomo predstavili zakaj menimo, da je Avtostar primeren za Vas.
Brezplačnih 120 dni brez vezave.

Ob registraciji na naši spletni strani imamo za Vas pripravljenih 120 dni brezplačnega oglaševanja brez obveznosti in vezave. To pomeni, da lahko poljubno dodajate in urejate oglase oziroma to za Vas storimo mi.

V kolikor se odločite, da ne boste več oglaševali na naši spletni strani, nas o tem obvestite in Vaše oglase bomo umaknili v naslednjih 24-ih urah.

Brezplačen prenos vaše baze vozil.
Ker vemo, da je vnos vozil za marsikoga časovno obremenjujoč, smo se odločili, da Vam prenesemo vsa vozila na Vašo Avtostar.si profilno stran brezplačno, kjer bomo mi pokrili vse stroške prenosa. Vaša naloga je samo, da nam posredujete ustrezen vir informacij ter slike samih oglasov. Za vse ostalo poskrbimo mi.
Vaša domača stran
Vaša profilna stran na Avtostar.si
Ne samo v Sloveniji.

Vsi vemo, da je predvsem pri rabljenih vozilih veliko povpraševanje po slovenskih osebnih avtomobilih s strani držav bivše Jugoslavije, predvsem Bosne in Hercegovine ter Srbije. Z vstopom v EU, se je tej skupini pridružila tudi Hrvaška.

S tem razlogom, smo odprli podjetja ter bomo postavili spletne strani znotraj navedenih držav. S polnim zagonom slovenskega Avtostar.si portala, se bodo odprli tudi ostali portali na področju bivše Jugoslavije.

Vsi portali bodo imeli eno skupno stvar in to je baza vozil.

Kaj to pomeni za Vas? Vsi Vaši oglasi, bodo izpostavljeni tudi v sosednjih državah in s tem predvidevamo, da se bo povečalo tudi povpraševanje po Vaših vozilih.

Obveščanje preko e-naslova
Vsak obiskovalec portala Avtostar ima možnost, da se brezplačno naroči na mesečno, tedensko in dnevno obveščanje novih oglasov, ki izpolnjujejo njihove iskalne kriterije. S tem bodo vsa vozila (vključno z Vašim) oglaševana potencialnim kupcem, ki dejansko iščejo vozila, ki jih Vi prodajate.
Vaša profilna stran

Vsak trgovec bo imel na Avtostar.si svojo profilno stran. Njen naslov bo imetrgovca.avtostar.si. To bo Vaša predstavitvena stran, kjer si bodo obiskovalci lahko ogledali Vašo celotno ponudbo, dobili vse potrebne informacije in Vas kontaktirali.

Vaše VIP oglasno okno

Vsak trgovec ima seznam vozil, katere bi najraje prodal. Ampak težava je v tem, da jih je težko izpostaviti pred ostalimi vozili. Zato smo pri Avtostar-u ustvarili Vip oglasno okno, ki se prikazuje na Vaši profilni strani.

Postavitev je enostavna, izberete 5 vozil katere želite izpostaviti in zadeva je urejena.

Integracija oglasov na vašo spetno stran
Če imate svojo spletno stran, vendar nimate časa osveževati z novo zalogo in navesti celotno opremo vsakega vozila, ki ga imate na zalogi, enostavno objavite vozila na naši strani (objava oglasa traja povprečno 2 minuti) in integrirate vse svoje oglase iz Avtostar.si portala na svojo spletno stran. Tako boste ogromno prihranili na času.
Vaša domača stran
Vaša integrirana domača stran
jato
Najpopolnejša baza specifikacij osebnih vozil.

Smo v informacijski dobi in danes vsaka informacija več lahko pomeni potencialno prodajo. Zato smo se pri Avtostar-ju odločili sodelovati z najboljšimi na tem področju in to je JATO Dynamics Limited.

Od leta 2003 beležijo specifikacije za vsa vozila. ki so bila v Sloveniji prodana kot nova. To pomeni zelo obširna baza informacij, ki bo fizičnim osebam kot tudi Vam (trgovcem) pomagala pri dodajanju oglasov, kot tudi pri prodaji samega vozila

Vaše oglasno okno

Kot noviteto, svojim strankam ponujamo oglasno okno, nad katerim imate vi popolno kontrolo. Oglasno okno vsebuje vaša vozila, ki se s časovnim zamikom menjajo. S klikom na oglas obiskovalca preusmeri na izbrano vozilo.

Oglasno okno lahko objavite npr. na svoji spletni strani, kot tudi pošljete strateškim partnerjem, ki vas lahko oglašujejo na ta način.

AvtoStar registracija
Zahvaljujemo se Vam za registracijo na spletni strani AvtoStar. V naslednjih 24 urah bomo preverili Vašo registracijo in Vas obvestili o uspešni registraciji. Na Vaš e-naslov Vam bomo posredovali podatke o Vašem AvtoStar računu.

S spoštovanjem, Ekipa AvtoStar
Kontakt
intro text
ZAKAJ E-OBVEŠČANJE?

Iskanje novega jeklenega konjička lahko vzame veliko časa. Po zadnjih raziskavah podjetja Google Inc. uporabniki porabijo na spletu v povprečju 18 ur, preden se odločijo za nakup novega vozila.

Zato smo pri Avtostar.si razvili aplikacijo e-obveščanje. Omogoča ti, da na svoj e-naslov dnevno prejemaš le tiste oglase, katere želiš. Enostavno izpolniš iskalne kriterije in se prijaviš. Za vse ostalo poskrbimo mi.

KAKO SE NAROČIM NA E-OBVEŠČANJE?
1. Izpolni kriterije po svojih željah, kot npr. znamka, model, cena... in klikni na "Poišči" 2. S preusmeritvijo na seznam željenih oglasov enostavno klikni na »Obveščaj me o oglasih«. 3. Z dodajanjem e-naslova je postopek zaključen. Dnevno boš prejemal oglase vozil, ki ustrezajo tvojim kriterijem.
zapri
Vaše mnenje
Veseli bomo Vaših idej in predlogov za izboljšanje avtostar.si. Prosimo uporabite spodnji obrazec.
Avtostar obvestilo
Veseli smo, da ste izbrali spletni portal Avtostar za registracijo in objavljanje oglasov. Ker je spletna stran Avtostar v fazi izdelave in zbiranja baze vozil za pravne osebe, registracija za fizične osebe še ni mogoča.

V kolikor ste pravna oseba, se registrirajte TUKAJ. V nasprotnem primeru nam zaupajte Vaš e-naslov in z veseljem Vas bomo obvestili o možnosti registracije.

Hvala za razumevanje.
S spoštovanjem, Ekipa Avtostar.